Luksushoteller i Bergen

Luksushoteller i Bergensregionen

Bo i de fineste hotellene i Bergensregionen.

Luksushoteller

Nyt et opphold på et av Bergens mest eksklusive hoteller i hjertet av byen eller i regionen.

Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge by Scandic har vært et stilikon helt siden åpningen så langt tilbake som i 1885. I 2018 åpnet hotellet igjen etter en totalrenovering. Hotellet har gjenvunnet sin posisjon som et ikonisk og moderne livsstilshotell, og som en møteplass der lokalt særpreg blander seg med internasjonal stil for å skape en dynamisk og unik atmosfære. Hotellet har perfekt beliggenhet ved enden av Torgallmenningen, midt i hjertet av Bergen og i gangavstand til alle byens fasiliteter. Hotel Norge by Scandic har også et SPA av høy kvalitet, med et flott oppvarmet basseng, badstue, dampbad og et herlig relaxområde.

Luksushoteller i Bergen - Hotel Norge by Scandic - lobby Foto: Hotel Norge by Scandic

Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel er lokalisert i bygget til den gamle børsen i Bergen (bygget i 1862) og er et utsøkt hotell med en delikat klassisk / moderne stil. Ombyggingen er gjennomført av arkitektene Claesson Koivisto Rune, som har sitert "eksentrisitet" og "magi" som en viktig del av begrunnelsen for valgene de har tatt. Hotellet ligger meget sentralt i byen. Bor du i et rom som vender mot nord-øst kan du se Fisketorget og Bryggen fra rommet - Bryggen har røtter helt tilbake til middelalderen da skipene til hanseatene fylte havnen. Bergen Børs er medlem av WorldHotels Elite Collection. I Bergen Børs Hotel finner du også BARE Restaurant, Bergens eneste restaurant med en Michelin-stjerne.

Luksushoteller i Bergen - suite Bergen Børs Hotel Foto: Bergen Børs Hotel

Opus XVI, et Edvard Grieg Heritage Hotel

Opus XVI er et Edvard Grieg Heritage Hotel. Et klassisk, men samtidig moderne luksushotell. Opus ligger meget sentralt til, med kort vei til både Fisketorget og Bryggen. Hotellet ligger i en historisk fredet bygning med unik arkitektur. Opus XVI er både et boutiquehotell og et luksushotell, med 65 unike og luksuriøse rom og suiter totalt, hvert rom individuelt designet. Hotellet eies og administreres av slektninger av Edvard Grieg, og hotellet er oppkalt etter hans a-moll konsert, opus 16. Opus XVI er medlem av “Small Luxury Hotels of the World”.

Luksusopphold i Bergen - luksushoteller - Opus XVI - Peer Gynt suiten Foto: Opus XVI

Solstrand Hotel

Nyt et luksuriøst opphold ved fjorden, bare 30 kilometer fra Bergen. Solstrand Hotel har en unik beliggenhet med spektakulær utsikt mot Bjørnafjorden. Hotellet ble bygget i 1896 som et feriested for de bergenske kjøpmennene og er kjent i Bergen for sin sjarm fra århundreskiftet. Solstrand tilbyr SPA-fasiliteter, med dampbad, badstue, isbasseng, svømmebasseng, terapibasseng og treningsrom. Alt kan nytes i velværesenteret, med flott utsikt over fjorden. Hotellet har også en stor hage, perfekt for en spasertur før frokost eller ved solnedgang. 

Luksusopphold i Bergen på Solstrand Hotel & Bad Foto: Solstrand Hotel

Beckerwyc House

Beckerwyc House er et nyåpnet eksklusivt hotell på høyden ved Bekkjarvik havn i Austevoll utenfor Bergen og rommer 20 elegante rom i en moderne, maritim stil. I toppetasjen med utsikt over Bekkjarvik havn finner du Mirabelle by Ørjan Johannessen. Her blir du kjent med lokale smaker ved bruk av moderne teknikker, utformet som en større smaksmeny med signaturen Island Gastronomy.

luksushoteller
Foto: Tom Haga 

I tillegg til luksushotell har Bergen også et godt utvalg av boutiquehoteller, og ikke minst flere unike historiske overnattingssteder.

Hvis du vil se hele utvalget av hotellene og overnattingssteder i Bergen og regionen finner du det her. Uten mat og drikke duger helten ikke. Her finner du forslag til eksklusive mat- og drikkeopplevelser for ditt luksusopphold i Bergen. vi har også satt opp forslag til eksklusive attraksjoner og aktiviteter som gjør oppholdet ekstra minnerikt.