Filmer fra Bergen

Her kan du se et utvalg av våre filmer fra Bergen og regionen. Flerer filmer finner du på youtube.com/visitBergencom

Bergen som Europeisk Kulturby og Verdensarvby gir deg opplevelser og kultur i fremste linje. Som innfallsport til de norske fjordene gir Bergensregionen deg den ideelle kombinasjon av natur, kultur og interessante byopplevelser. Uansett årstid.

Aktiviteter i Bergen

Bergen ligger nydelig plassert midt mellom Hardangerfjorden i sør og Sognefjorden i nord. Sammen med de 7 fjellene som omringer byen, er Bergen derfor et godt utgangspunkt for aktiviteter.

Fjordturer fra Bergen

Bergen ligger omkranset av en av verdens mest populære attraksjoner, de norske fjordene. Fjordene er oppført på den berømte UNESCOs Verdensarvliste og utpekt av National Geographic til verdens beste uberørte reisemål. Bergen er et godt utgangspunkt som base for dine fjordturer.

Hva skjer i Bergen

Bergen er en Verdensarvby og Europeisk Kulturhovedstad. En by full av liv og røre – hele året!

Matbyen Bergen

Omgitt av hav, dype fjorder og høye fjell, og med rikelig tilgang på saftige fjellbeiter, produserer regionen førsteklasses råvarer fra sjø og land. Bergen er medlem av Unesco sitt nettverk for kreative byer "City of Gastronomy", hvor byene skal samarbeide og dele erfaringer knyttet til mat, kreativitet og gastronomi. En internasjonal anerkjennelse av alle mulighetene og potensiale i Matbyen Bergen.

Bergen Convention Bureau

Bergen er en flott by med sin nærhet til både fjord og fjell og den spesielle sjarmen som byen har. Når man kombinerer dette med de utallige mulighetene som finnes for deg som skal gjennomføre små og/eller store arrangement, blir utgangspunktet for ditt arrangement det aller beste.

Velkommen til Bergen!

Som europeisk kulturby, verdensarvby og UNESCO matby tilbyr Bergen opplevelser og kultur på høyt nivå. Bergen er selve hjertet i de norske fjordene, og gir deg en ideell kombinasjon av natur, kultur og storbyopplevelser. Uansett årstid.