For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Filmer fra Bergen

Her kan du se et utvalg av våre filmer fra Bergen og regionen. Flerer filmer finner du på youtube.com/visitBergencom

Bergen som Europeisk Kulturby og Verdensarvby gir deg opplevelser og kultur i fremste linje. Som innfallsport til de norske fjordene gir Bergensregionen deg den ideelle kombinasjon av natur, kultur og interessante byopplevelser. Uansett årstid.

Aktiviteter i Bergen

Bergen ligger nydelig plassert midt mellom Hardangerfjorden i sør og Sognefjorden i nord. Sammen med de 7 fjellene som omringer byen, er Bergen derfor et godt utgangspunkt for aktiviteter.

Fjordturer fra Bergen

Bergen ligger omkranset av en av verdens mest populære attraksjoner, de norske fjordene. Fjordene er oppført på den berømte UNESCOs Verdensarvliste og utpekt av National Geographic til verdens beste uberørte reisemål. Bergen er et godt utgangspunkt som base for dine fjordturer.

Barnas Bergen

Barnas Bergen bugner av aktiviteter for barn hele året! Få byer i Norge byr på så mange gøye og spennende opplevelser for barna. Få tips om gøyale og lærerike aktiviteter fra familiefavorittene Akvariet, Fløibanen, Vannkanten og VilVite.

Hva skjer i Bergen

Bergen er en Verdensarvby og Europeisk Kulturhovedstad. En by full av liv og røre – hele året!

Matbyen Bergen

Omgitt av hav, dype fjorder og høye fjell, og med rikelig tilgang på saftige fjellbeiter, produserer regionen førsteklasses råvarer fra sjø og land. Bergen er medlem av Unesco sitt nettverk for kreative byer "City of Gastronomy", hvor byene skal samarbeide og dele erfaringer knyttet til mat, kreativitet og gastronomi. En internasjonal anerkjennelse av alle mulighetene og potensiale i Matbyen Bergen.

Konferanse og Incentive

Inngangen til fjordriket og verdensarv byen Bergen har utallige muligheter for små og store arrangement! Byen har utviklet seg til en møteby med internasjonal karakter og har dermed alle tilhørende fasiliteter for små og store møter, kongresser, messer, og incentive grupper. 

Hallaien!

Kampanje i USA fra Innovasjon Norge med «hallaien-hilsen» fra Bergen!

NTW in Bergen 2017 and other events by Bergen Tourist Board

Bergen Reiselivslag arrangerer i løpet av året flere informasjons- og markedssamlinger for større og mindre grupperinger av medlemsmassen som eksempelvis Info Workshop «Avspark», Årsmøte, Markedsmøte og møter i Møte- og arrangementsgruppen. I 2017 arrangerte vi sammen med Innovasjon Norge tidenes største visningtur til Bergen, Norwegian Travel Workshop.