Utleie i Bergen

Utleie i Bergen

Lei en bil, båt, buss, eller utstyr til barn på reise

Utleie i Bergen

Besøker du Bergen og trenger transport eller utstyr under oppholdet? Enten det er leiebil, buss, båt, taxi eller utstyr for barn, (som barnevogn eller bilsete), er det flere alternativer å velge mellom.

Bilutleie:

I Bergen finner du flere leiebilselskaper som tilbyr et bredt utvalg av biler. Velg gjerne en miljøvennlig elbil som både reduserer utslippene og kostnadene til bompenger og parkering.

Trenger du privatsjåfør fra Flesland eller andre steder, kan du bestille transport fra GA Partner.

Bussutleie:

Planlegger du en gruppereise eller et bedriftsarrangement i Bergen? Her finner du flere selskaper som leier ut buss med sjåfør for turer i Bergen og inn i fjordene. Det er flere selskaper som også tilbyr el-buss.

Båtleie:

Nyt Bergens fantastiske kystlinje og de omkringliggende fjordene fra sjøen. Her kan du leie både små og store båter med erfarent mannskap.

Ved Skomakerdiket på Fløyen kan du låne gratis kano om sommeren, og ved Norges Fiskermuseum kan du låne en miljøkajakk, dersom du samtidig plukker med deg det du finner av søppel. Museet leier også ut robåter.

Leie av barneutstyr til reisen:

Reiser med små barn kan være en utfordring, men utstyret kan ivertfall være på plass for å gjøre reisen så trygg og behagelig som mulig. Hos Smalltrolls kan du leie alt fra barnevogner, bilseter, reiseseng og mye mer. De leverer det du trenger til ønsket adresse eller lokasjon. 

 1. Bilutleie
  Lei en bil på Flesland eller i sentrum
 2. Båtutleie
  Finn ut hvor du kan leie båt til din gruppe.
 3. Bussutleie
  Finn ut hvor du kan leie en buss til din gruppe.
 4. Taxi
  Taxi finner du flere steder i sentrum og på Flesland.

Sykkelutleie:

Vil du leie sykkel i Bergen så har du flere valg.  Du kan leie sykkel for en kort eller lang periode hos Bergen Bike Rent. De holder til på Bontelabo, ikke så langt fra Bryggen.

Om du vil sykle deg en tur på Fløyen, kan du leie en mountain bike hos Fløien Aktiv. Nyt en frisk tur i den vakre naturen rundt Bergen med en unik utsikt over byen og fjellene.

For praktisk og kortvarig sykkelutleie i byen, er Bergen Bysykkel et utmerket valg. Med mange utleiestasjoner spredt rundt sentrum, kan du enkelt plukke opp en sykkel og returnere den til en stasjon som passer deg. Perfekt for en kort sightseeingtur eller daglig sykling i Bergen.

 1. Se Bergen fra sykkelsetet
  Lei en sykkel og se mer av Bergen på kortere tid. Perfekt måte å oppleve sjarmerende Bergen på!
  1. Mandag, 1. April 2024Torsdag, 31. Oktober 2024
 2. Bergen Bysykkel
  Bergen Bysykkel er en appbasert delingstjeneste med 1000 sykler og 100 stasjoner fordelt rundt i Bergen. En morsom, enkel og billig måte å oppdage Bergen på.
  1. Mandag, 1. Januar 2024Tirsdag, 31. Desember 2024
 3. Leie av mountain bike på Fløyen
  Lei sykkel for sykling i nydelig natur på Fløyen.
  1. Mandag, 1. April 2024Mandag, 30. September 2024
 4. Kanoutleie Skomakerdiket
  Gratis utlån av kano på Skomakerdiket på Fløyen om sommeren
  1. Lørdag, 22. Juni 2024Søndag, 18. August 2024

Turutstyr:

Like i nærheten av Fløibanen sin øvre stasjon, finner du Fløyen Aktiv. Her kan du leie det du trenger om du skal på tur. Du kan leie sykkel for en dag, en grill til å ta med deg på tur, en hengekøye eller et sitteunderlag. Les mer her: floyen.no/aktiviteter/floyen-aktiv/

Utleie til arrangementer og konferanser:

Telt, selskapsutstyr, bord, stoler etc:

Skal du arrangere konfirmasjon, bryllup eller et firma event, har Arrangementstjenster det du trenger av utstyr for et vellykket arrangement.

Lyd og lys:

Konsertsystemer leier ut profesjonell lyd, lys, scene, tolk og AV-utstyr til konserter, festivaler, teater, musicals, konferanser, TV produksjoner etc.

Underholdning:

Trenger du noen til å underholde på ditt arrangement kan du enten kontakte utøver direkte, slik som Bergen Filharmoniske Orkester, eller du kan få hjelp av Bergen Live til å booke ulike artister og ordne det praktiske. MusicaNord tar oppdrag innen klassisk musikk.

Selskapslokale:

I Bergen finnes det et stort utvalg av lokaler du kan leie for ulike type arrangementer, enten det er i privat regi eller for et møte, et kurs eller en konferanse. På denne siden kan du søke etter egnet sted basert på antall og type sted.

Trenger du bistand når det gjelder arrangementer, ta kontakt med Møte- og arrangementsavdelingen i Visit Bergen.